E dekonstrukshon di Edsel K.
 
Gesteund door Stichting Doen, het Nederlandse Fonds voor Podiumkunsten en het Prins Bernhard Cultuurfonds Ned. Antillen en Aruba is op 28 augustus 2009 de nieuwe voorstelling van Teatro Kadaken in première gegaan: De deconstructie van Edsel K.
 
We zijn te gast in de unieke – bijna vergeten - theaterzaal in de Aula van Huize Welgelegen (Habaai) en dat is tot half december 2009 de thuisbasis van Teatro Kadaken.
 
De voorbereidingen zijn al het hele jaar in volle gang. Naast de kernspelers van Teatro Kadaken: Norma Cova en Albert Schoobaar, zijn er twee jonge spelers uit de audities voor het stuk gekozen: Gideon Donker en Eurshley Davelaar. In nauwe samenwerking met regisseur Silvia Andringa uit Nederland is er een artistiek plan ontwikkeld en sinds half juli is de groep dagelijks aan het repeteren en monteren in die prachtige vervallen theaterlocatie.
Edsel K Nederland

Op vrijdag 19 november 2010 gaat om 20.00 uur in het Rozentheater (Amsterdam) Reprise Edsel K. in Première. Klik hier voor de aankondiging en hier om het radio interview met Albert Schoobaar te downloaden.

>>>

Lancering DVD Edsel K

Teatro KadaKen lanceert deze maand haar eerste en langverwachte Dvd-productie. Het gaat om de opnames van de voorstelling: ‘E dekonstrukshon di Edsel K.’. Ter gelegenheid hiervan - en ter afsluiting van het geslaagde project - organiseert Teatro KadaKen een fundraisingfeest. Tijdens de avond wordt de film vertoond en is de DVD te koop.

 

>>>

Nos No Ta Hende Mas opnieuw opgevoerd
De bekende voorstelling ‘Nos no ta hende mas’ wordt tijdelijk opnieuw naar de theaterplanken gebracht. Deze voorstelling werd in 2003 op scholen opgevoerd voor in totaal circa 10.000 jongeren en was een groot succes. Voor wie het nogmaals wil zien, of voor wie het toen niet kon bijwonen, wordt het stuk deze maand vier keer gespeeld in theater La Tentashon.
 
>>>

Promo
 
>>>

Developed with QwikZite (version 1.12)